Home - Over ons - Werkwijze - Soorten Voegwerk - Projecten - Contact

Contact

Richard Denkers Voegwerken
Meyerbeerstraat 25
5654 HX Eindhoven
06-28778032

E-Mail

kvk: 52925137
btw nr.: NL001693075B31


Algemene Voorwaarden
Aanvraagformulier offerte


Over Ons

Richard Denkers voegwerken te eindhoven biedt aan alle soorten voegwerk voor een absoluut gangbare prijs! Het uithakken van oude verweerde voegen kunnen wij ook voor u doen. Voegen is een vak en moet gemaakt worden door vakmensen.

Van schansmuurtjes tot vijvers, gemetselde bankjes, rollagen, vensterbanken enz enz.. Dat voorzien we dan weer van een verse nieuwe voeg zodat ook dat er weer jaren tegen kan.

Richard Denkers voegwerken is een restauratie voeger en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de voeg wereld waardoor bij ons alle fijne kneepjes van het vak bekend zijn. Ook nieuwbouw projekten is voor Richard Denkers voegwerken te Eindhoven geen probleem.
Daarbij hebben wij plezier in ons vak. Waardoor de kwaliteit ook gewaarborgt blijft. De meeste bedrijven willen binnen korte tijd het projekt opleveren en incasseren en afhandelen, maar wij doen het anders. Want goed voegwerk heeft ook zijn tijd nodig.

Onze insteek is om de mensen een beetje meer informatie over het voegwerk mee te geven en te zorgen dat het voegwerk ook echt hard word zodat het zeker 10 tot 15 jaar mee kan. Uw vrolijke gezicht na het karwei geeft ons een goed gevoel. Als u Richard Denkers voegwerken inhuurt kunnen er altijd tegen een kleine vergoeding proefstukjes worden gezet, zodat u kunt kiezen uit verschillende kleuren en soorten voegwerk dat precies op uw metselwerk thuis hoort. Wij werken met de juiste gereedschappen en met een goede kijk op het vak.

Voor kwaliteit moet u bij ons zijn.

Kijkt u gerust rond op de website voor voorbeelden en hoe u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.