Home - Over ons - Werkwijze - Soorten Voegwerk - Projecten - Contact

Contact

Richard Denkers Voegwerken
Meyerbeerstraat 25
5654 HX Eindhoven
06-28778032

E-Mail

kvk: 52925137
btw nr.: NL001693075B31


Algemene Voorwaarden
Aanvraagformulier offerte


Werkwijze

Allereerst zoekt u met ons contact via onze contactpagina. Het meest eenvoudige is vrijblijvend een offerte-aanvraag in te vullen via het daarvoor bestemde formulier.
Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

Om voor u een goede offerte op te maken zullen wij altijd langskomen om het object te komen bekijken. Zo kunnen wij de situatie en uw wensen goed in kaart brengen. Tevens kunnen we dan een betere inschatting maken van de kosten en de benodigde uren.
Door onze jarenlange ervaring bij verschillende projecten blijkt dit de beste methode te zijn om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding enkele proefstukjes te maken als u dit wenst. Zodat u een goede keuze voor uw voegwerk kunt maken, immers is een foto of tekening toch altijd anders als in het echt.

Wanneer er een overeekomst wordt gesloten zullen wij beginnen met de werkzaamheden en uw object naar wens in orde maken. De Betaling kan in termijnen of in 1 keer. Uiteraard wordt dit vastgelegd in de overeenkomst, zodat zowel u als wij hier duidelijkheid over hebben.

Onze contactpagina kunt u hier vinden.